Dag 1 van de zesde kuur

Jasmijn
Image
Zonsopgang
Vanmorgen met zonsopgang reden we weer naar Utrecht. Loes' bloed is gezond genoeg voor de zesde en laatste kuur van de behandeling.

Loes heeft deze week kamer 352 op afdeling bank. Met uitzicht op het speelveld en vlak om de hoek bij de grote keuken. Maar voordat we alle spullen uit de auto gingen halen, wilde Loes eerst nog even erop uit. Naar de Spar op de campus om chips, verse jus en smintjes te kopen. Onderweg nog even een kleine work-out.

Image
Reckless
Image
Work-out

En toen moest ze er toch echt aan geloven: weer aan het apparaat. Eerst de dexamethason (het spul dat Trump ook toegediend krijgt waardoor hij nu nog minder toerekeningsvatbaar is, als dat al mogelijk was), en daarna de eerste ronde chemo. Weer plassen op de kartonnen po's zodat ze de PH-waarde in de gaten kunnen houden.

Loes bouwt een fort van al haar van thuis meegenomen kussens, waarin ze zich achter haar scherm verschanst. Kiezen op elkaar en deze dagen zien door te komen. We lopen op onze tenen rond haar bed, om zo min mogelijk irritatie op te wekken. Best lastig, ouders zijn nu eenmaal vreselijk irritant.