Shoppen in de Bilt

Sjoerd
Image
Buy vanaf €1
De tijd dat Loes van de lijn kan is kort. Dus moeten we daar goed gebruik van maken!

Waarschijnlijk is één van de vervelendste dingen van de kuur de hydratatie. Loes moet er in de nacht erg vaak uit om te plassen. Als dan de dag begint is ze bekaf. Het mag dus geen verrassing heten dat we vandaag rustig aan doen.  Hoewel ik niet! Want de vijfde editie van Voedingsgeneeskunde moet er uit deze week.

's Middags spelen Loes en ik een goed potje Among Us. De verpleegster komt halverwege even kijken of het wel goed gaat in kamer 352, zo fanatiek zijn we.

Image
In de lift met solidariteitslapje

Om iets over vijf kunnen we weg. De lijn gaat eruit. Loes krijgt een fles Icetea mee (er moet gedronken worden) en bij de portier halen we een zeer oranje bakfiets op. Het is heerlijk buiten! Een beetje fris maar het is windstil. De bestemming is de Hema om te shoppen en dan naar de Italiaan om pizza te halen.

Image
In de bakfiets naar De Bilt

De tocht gaat voorspoedig. In de Hema kopen we sokken en shoppen we in de beauty-afdeling alvast voor een cadeautje voor Sunna voor Sinterklaas. Ik merk op dat het nog even duurt voordat Sinterklaas weer in het land is. Vandaar dat het bij shoppen blijft en er niets wordt gekocht. Dan nog even naar de Blokker. Het is zo leuk om rond te kijken. In Bloker liggen al pallets vol met kerstspul. Kerstmis is misschien nog wel leuker dan het Sinterklaasfeest. Loes twijfelt.

Image
Beauty in de Hema

Loes heeft onderweg Turkse pizza gezien. Gaan we Italiaanse pizza halen of Turkse pizza eten bij het Turkse tentje Bosporus? Het wordt het laatste. Het lukt niet Turkse pizza's te eten zonder morsen. Voldaan rijden we huiswaarts. De Bilt is goedgekeurd.

Op onze kamer kijken we Inside out op Disney+: Wat een geniale film! Het licht gaat vroeg uit.