Tweede Pinksterdag: een dagje thuis

Jasmijn
Image
Eerste keer naar huis

Ontbijt: twee bakjes yoghurt met honey hitters. Een bakje pillen. Een kopje thee.

Ontbijt: twee bakjes yoghurt met honey hitters. Een bakje pillen. Een kopje thee.
Dan de dagelijkse controles: bloeddruk prima, temperatuur 37.3, weegschaal 27,4. Iets minder dan gisteren, maar dat komt doordat het hyperhydrateren gestopt is. Er worden weer een paar buisjes bloed meegenomen om daarmee de waardes te kunnen bepalen. Als die er goed uit zien, mogen we gaan. Voor één dag en één nacht. Morgen vroeg moeten we er weer zijn. Want dan begint de eerste echte chemokuur van vijf dagen. Rond 11:00 uur komen de bloeduitslagen: we mogen gaan! Lego moet mee om thuis te laten zien aan Solí. We krijgen nog wat pillen mee voor vanavond en morgenochtend.

Image
Sunna en Vera zijn er!

Onderweg stoppen we even in Heiloo om ingrediënten te halen voor een kleine BBQ. We appen Sunna en Yfke of ze langs willen komen. En dan zijn we heerlijk thuis. Vera is er ook. Daarna komt Sunna langs. Vervolgens Yfke.

Image
Soli en Loes

Solí komt en blijft tot Loes om 21:30 eindelijk haar tanden poetst. We lezen nog een klein stukje uit 'Het oneindige verhaal' en dan valt Loes in haar eigen bed in slaap. Met vogels die hun avondlied zingen door het open raam.

Image
Eigen bed!