Thuis! En Elina

Jasmijn
Image
Loes en Elina
Woensdagmorgen mochten we weer naar huis. Via Geldrop, want daar hebben we een Mercedes Vito busje gekocht. De blauwe passat had een beetje te veel water nodig onderweg. En we willen niet langs de weg stilstaan natuurlijk.

Heerlijk om weer thuis te zijn. In het eigen bed te slapen. De zeelucht op te snuiven en naar het geruis van het bos te luisteren. En gisteren kwamen Elina, Galia, Galia haar zus met haar jongste zoontje. De meisjes vinden het heerlijk om elkaar weer te zien. Later op de dag kwam Pantho ook.

Onder de druif van het Solarium hebben we mini-pizza's gemaakt. En terwijl we daarmee bezig waren, zijn we twee keer flink geschrokken. De eerste schrik was dat we buurvrouw Marjon hoorde roepen dat er iets met buurman Popke aan de hand was. Hij lag op de vloer van zijn atelier en het ging duidelijk niet goed. Hij kon niet meer praten. We hebben de ambulance gebeld om hem op te halen. Het bleek een heftige hersenbloeding te zijn, waarvan het nog heel spannend is hoe hij daar uit komt.

Vervolgens zaten we weer onder de druif. Pantho nam een hap van zijn mini-pizza. En die hap ging verkeerd. Hij kreeg geen lucht meer. Met een paar keer een flinke Heimlich-manoeuvre kwam het stukje pizza zijn luchtpijp uit. Maar de schrik zat er toen wel goed in.

Vandaag met het mooie weer hebben we het lekker rustig aan gedaan. In en rond het huis.

Image
Ik wil een kat zijn

Poe en Diertje zijn gelukkig volmaakt tevreden dat we allemaal weer thuis zijn.