Thuis!

Jasmijn
Image
Drie rooien met Soli op de bank
Zaterdagavond heeft Sjoerd de eerste bolderwagen met spullen al naar de auto in de parkeergarage gereden. Loes kreeg nog tot 23:00 uur medicijnen toegediend door haar centrale lijn. Dus we moesten nog een nachtje slapen voordat we naar huis mochten.

Dus we moesten nog een nachtje slapen voordat we naar huis mochten. Vanmorgen waren Loes en ik al om 6:00 uur wakker. Na een beetje lezen op mijn telefoon ben ik nog even in slaap gevallen. Totdat Loes' haar ninja sluipbewegingen rond ons bed me ook echt wakker maakten. Gelijk verder in gaan pakken. Alle cadeaus, kleding, speelgoed, boeken, kaarten, gezonde snacks (niets van gegeten) in dozen, zakken en tassen en met bolderwagens naar beneden. Loes haar centrale-lijn-pleister moest nog vervangen, de apotheker moest ons nog een tas pillen met uitleg meegeven, het boek uit de bieb nog terug en nog een uitrijkaart voor de parkeergarage gekocht. Om 10:14 reden we de garage uit. Op weg naar huis!

Image
Passat panorama

Er hingen vlaggetjes met 'Welkom thuis Loes!' met gekleurde linten in de struiken (door Marloes opgehangen). Er stond een appeltaart klaar van Livia en Maya. Er waren weer allemaal kaarten en cadeaus per post. Nana/mama/Pra had warme broodjes uit de oven en eitjes klaar staan. Er waren veel appjes om ons welkom thuis te wensen. De poezen waren dolgelukkig dat we er weer allemaal waren en draaiden spinnend om ons heen. Dank allemaal, wat een heerlijk thuiskomen!

Image
Lekker met Diertje

De komende week krijgt Loes de weerslag van de eerste twee weken chemotherapie. We moeten nog even zien wat dat voor Loes betekent. Meestal heeft de eerste kuur nog niet zoveel effect. Maar haar weerstand krijgt een dreun en we merken nu al dat ze veel minder energie heeft. Na die eerste week รก anderhalve week krabbelt ze als het goed is weer op. Tot ze gezond genoeg is om de volgende kuur aan te kunnen. Dat betekent dat ze op haar best is vlak voor de volgende kuur. We houden bezoekjes deze week nog een beetje af.