De H-liften en twee maal Starbucks

Sjoerd
Image
Loes in de Starbucks
Koorts is gezakt na een zweterige nacht. Het eerste dat Loes en Jasmijn doen is naar de Starbucks want daar is de beste koffie. Loes neemt een smoothy.

Ik ben thuis wakker geworden en rij met een boodschappenlijst richting Amsterdam. Laatste stop is bij Soup en Zo. Ondanks dat COVID-19 door de wereld giert is het er al vroeg druk. En eigenlijk is dat logisch want de soep is verrukkelijk.

Image
Soup en zo...

Eigenlijk was de soep voor het avondeten maar het ruikt zo lekker dat we het eten voor lunch. We mogen tot vier uur los van de paal. Jasmijn gaat nog even werken achter haar laptop en Loes en ik besluiten te zwerven. We gaan opzoek naar de patiënten-spoedlift. Dat is een geheime lift in het AMC dat rechtstreeks naar de intensive care gaat. Stiekem doen we een ritje op en neer. Loes heeft opgemerkt dat er in de H-liften veel mensen met groene pakken reizen. Dat zijn mensen van de operatiekamer. We besluiten eerst koffie te halen voor Jasmijn bij de Starbucks.

Image
Starbucks...

Na de koffie gaan we met z'n drieën op safari bij de H-liften. Inderdaad op de derde verdieping vind je de afdeling voor de chirurgen. We spelen nog met de spannende gedachte om te spioneren bij de zesde verdieping: de corona-afdeling.

Nu de soep op is besluiten we Chinees te halen. Mama's en papa's zijn altijd blij als hun kinderen goed eten. Loes krijgt twee satéstokjes van de drie.

Eerst nog even schermen dan verder met Het dagboek van Anne Frank in stripvorm...

Image
Achter het scherm in het AMC