Dansen, skelteren en in jezelf

Jasmijn
Image
skelterbaan
Ochtendroutine: temperaturen, bloeddruk, bloedafname, plas check. Dan in de loop van de ochtend wordt de dexamethason toegediend. Als dat te snel gaat, krijgt Loes heel rode wangen. Aan het eind van de ochtend de chemo.

Tegen 14:00 uur is dat klaar en mag Loes een uurtje van het lijntje af. Gisteren zijn we even naar het landgoed achter het Maxima gegaan. Heel mooi is het daar. We hebben al een keer herten gespot. Nu hebben we er in het landgoedwinkeltje iets gekocht voor Elina die komende week langskomt met Galia. Loes ziet er erg naar uit.

Verder even op verkenning door het Maxima. Door de versoepeling van de Coronaregels is er weer veel meer open. De muziekruimte bijvoorbeeld, waar ook een spelcomputer staat waarmee je kunt dansbattelen. Dat heeft Loes gisteren gedaan met een zusje van een van de patiƫnten hier.

Image
dans battle

En vandaag bij gebrek aan andere meisjes, ben ik maar gaan battelen met Loes, wat ik natuurlijk jammerlijk verloren heb. Weer terug aan de lijn voor de vochttoediening kruipt ze graag weg achter het scherm in bed. Vandaag hebben we samen Pirates of the Caribbean gekeken. Sjoerd ging vanmiddag terug naar Bergen aan Zee om met de katten te knuffelen en een animatie af te maken. Doortje slaapt nog een nachtje bij Rosa.

---

Diertje is normaal gesproken vooral buiten. Maar nu, bij thuiskomst, loopt Diertje vooral rondjes rond mijn enkels, ook na een extra portie eten. Ze mist ons.

(Hieronder zie je Diertje na een goed gesprek, knuffel en extra eten. In deze staat was een minuut of vijf, nu is ze weer buiten.)

Image
Diertje blij dat Loes weer snel terugkomt