Afscheid van Popke en dag 1 van de vierde kuur

Jasmijn
Image
Naam staat er nog
De afgelopen nachten sliep Loes steeds in het AMC voor de antibiotica die via het infuus moest worden toegediend. En dan vroeg op, om naar school te kunnen. Naar huis, eten en dan weer naar het AMC. Vanmorgen werden we in het AMC wakker, reden vervolgens naar het PMC voor het kwalificatie-onderzoek (bloed is weer gezond genoeg) en toen naar Ruigoord, voor het afscheid van onze benedenbuurman Popke.
Image
Afscheid van Popke

Want hij is precies een week geleden overleden aan de gevolgen van de hersenbloeding die hij een paar weken geleden kreeg. Het was een mooi afscheid. Met een kist gebouwd door onze andere buurman, Taro. De herinneringen van zijn dochter, zijn zus en zijn vriendin, Ruth. En de beeldjes die hij de afgelopen jaren verzamelde bij diverse kringloopwinkels. We mochten er allemaal eentje uitzoeken om mee te nemen en te koesteren.

Image
Uitzicht in Ruigoord

Daarna terug gereden naar Utrecht, waar Sjoerd en Loes hun intrek namen in de kamer waar we de vorige keer ook zaten, met uitzicht op het speelplein beneden (kamer 358). Loes haar naam stond nog op de wand van de legokamer. En skeeleren in het Maxima gaat ook op een fietsje in de lift.

Image
fiets-skeelers-lift